Un bărbat din comuna Cornereva, judeţul Caraş-Severin este acuzat că şi-a ucis doi dintre copii, nou-născuţi, unul în 2002 şi altul în 2015, şi i-a îngropat sub o stâncă la câţiva metri de casă. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, bărbatul, din comuna Cornereva, judeţul Caraş-Severin, şi-a ucis copilul, un băiat, în 2002, imediat după ce soţia sa a născut, băgându-l într-un sac de plastic şi îngropându-l sub o stâncă la aproximativ 200 de metri de casă. Situaţia s-a repetat şi în 2015, când soţia sa a născut o fetiţă, pe care bărbatul a îngropat-o în acelaşi loc.

Procurorii Parchetului Tribunalului Caraş-Severin au deschis dosar penal pe numele bărbatului, pentru două infracţiuni de omor asupra unui membru de familie şi a fost arestat preventiv 30 de zile.

Potrivit presei locale, bărbatul ar mai avea şapte copii, iar ancheta procurorilor a început în urma unei sesizări telefonice.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.