Şapte elevi din judeţul Bacău au intrat la liceu cu medii de 10, iar cea mai mică medie de admitere a fost 2.37 la un colegiu tehnic din localitatea Buhuşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele mai mari medii la admitere s-au înregistrat la Colegiul ”Gheorghe Vrânceanu” din municipiul Bacău. La specializarea mate-info de la acest colegiu ultima medie a fost 9.55, la ştiinţe ale naturii 9.46, iar la ştiinţe sociale 9.38.

 

În topul celor mai bune specializări, pe primele nouă locuri se află unităţi de învăţământ din municipiul Bacău, abia pe locul 10 figurând un liceu din Oneşti.

S-au înregistrat şapte medii de 10, cinci dintre acestea fiind obţinute de elevi din municipiul Bacău, iar celelalte două de tineri din Oneşti şi Dofteana.

Cel mai slab rezultat a fost la Colegiul Tehnic ”Ion Borcea” din Buhuşi, unde ultima media de intrare a fost 2.37 şi a fost obţinută de un elev din localitatea Valea lui Ion.

La Liceul Tehnologic din Podu Turcului nu s-a ocupat niciun loc la specializarea mate-info. În cazul a 16 specializări de la mai multe licee din judeţ ultima medie de intrare a fost mai mică de 4.

În judeţul Bacău au fost repartizaţi 3.655 de elevi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.