Meteorologii au emis, sâmbătă seară, mai multe avertizări nowcastig cod galben de vânt puternic pentru judeţele Botoşani, Suceava, Iaşi, Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Braşov, Sibiu, Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj şi Vâlcea. În zonele joase rafalele vor ajunge la 70 de kilometri la oră, în tmp ce în zona montană vor depăşi 100 de kilometri la oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit meteorologilor, în judeţele Botoşani Suceava şi Iaşi se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze de 55...70 km/h, local zăpadă spulberată şi vizibilitate redusă. 
 
În judeţele Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Braşov, Sibiu, Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj şi Vâlcea avetizările vizează zonele montane înalte, de peste 1.800 de metri altitudine, unde rafalele de vânt vor ajunge la 90 – 100 de kilometri la oră. 
 
De asemenea, zăpada va fi spulberată, iar vizibilitatea redusă.  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.