Forţele Aeroene Române anunţă, miercuri, că aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole vor executa zboruri de antrenament la înălţimi mici în centrul, estul şi sud-estul ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

 

 

 

”Aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole vor executa în perioada 11-13.04.2023, zboruri de antrenament la înălţimi mici în centru, estul şi sud-estul ţării.  Menţionăm că aceste activităţi de zbor, sunt în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant şi menţinerea capacităţii acţionale în cadrul alianţei”, a u ransmis, miercuri, Forţele Aeriene Române.

Instituţia a precizat că se încearcă diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, ”urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale”.Procurorii DNA fac, miercuri, percheziţii în judeţul Constanţa, într-un dosar ce vizează atribuirea nelegală a unor locuinţe. Două dintre descinderi au loc la instituţi publice.

 

 

 

 

 

 

 


viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.