Reprezentanţii AUR au anunţat că vor organiza un protest, joi de la ora 11.00, împotriva Strategiei Naţionale de Vaccinare pregătită şi elaborată de Ministerul Sănătăţii. Aceştia precizează că această strategie „nu este altceva decât un plan metodic pentru a impune, pe şest, obligativitatea vaccinării” şi solicită ministrului Alexandru Rafila să retragă imediat Strategia Naţională de Vaccinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ieşim în stradă împotriva vaccinării obligatorii şi pentru apărarea drepturilor românilor! Joi, 17 august, protestăm la Ministerul Sănătăţii împotriva Strategiei de Vaccinare a ministrului Alexandru Rafila, care nu este altceva decât un plan metodic pentru a impune, pe şest, obligativitatea vaccinării şi a reprimării dreptului cetăţenilor de a alege ceea ce este mai bine pentru sănătatea lor Obligativitatea nu va creşte încrederea în sistemul de sănătate şi nici în buna intenţie a guvernanţilor”, arată postarea de miercuri pe pagina de Facebook a partidului AUR.
 
Reprezentanţii AUR solicită Ministerului Sănătăţii „retragerea imediată a Strategiei Naţionale de Vaccinare concepută în laboratoarele OMS şi aflată astăzi într-o pseudo-dezbatere publică”.
 
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a precizat, luni, că vaccinarea nu este şi nu va deveni obligatorie în România, iar strategia naţională de vaccinare „asigură acces echitabil pentru oricine, fără să impună vreo obligativitate”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.