Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a declarat, cu ocazia deschiderii anului şcolar, că în sector au fost investiţi mulţi bani pentru extinderea şi construirea de şcoli şi licee, cât şi atragerea de fonduri europene pentru dotarea sălilor de curs, amenajarea de noi terenuri de sport şi locuri de joacă, programe şcolare şi extraşcolare. Alături de edilul Armand, la deschiderea anului şcolar la şcoala gimnazială 162 din Capitală, au participat şi şeful statului Klaus Iohannis şi ministrul Educaţiei Ligia Deca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mă bucur că preşedintele României Klaus Iohannis şi ministrul Educaţiei, Ligia Deca, au ales să participe la festivitatea de deschidere a noului an şcolar la Şcoala Gimnazială Nr. 162 din Sectorul 1. Pentru comunitatea noastră acest lucru este o recunoaştere a eforturilor pe care le-am depus în ultimii ani pentru modernizarea învăţământului: am investit masiv în extinderea capacităţii şcolilor, am atras bani europeni pentru dotarea sălilor de curs cu mobilier şi echipamente de ultimă generaţie, construim noi şcoli şi licee, am amenajat noi terenuri de sport şi locuri de joacă, am derulat programe şcolare şi extraşcolare finanţate de la bugetul local şi acordăm cele mai mari burse şcolare din Bucureşti”, a scris Clotilde Armand, luni pe Facebook.
 
Edilul Sectorului 1 a adăugat că mesajul ei pentru elevi şi nu numai a fost unul scurt: „Vă rog nu copiaţi, nu plagiaţi! Voi trebuie să fiţi adevăratele modele ale societăţii noastre. Mult succes elevilor şi cadrelor didactice în noul an şcolar!”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.