Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, s-a rugat pentru ploaie, miercuri, pe un câmp din apropiere de Năvodari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însoţit de mai mulţi preoţi, Arhiepiscopul Tomisului a mers pe un câmp de lângă Năvodari şi a făcut mai multe rugăciuni.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

“Ascultă-ne şi poruncind norilor, adapă tot pământul cu apă bună. (...) Treci cu vederea fărădelegile şi păcatele noastre şi primeşte rugăciunile noastre şi ne auzi pe noi care în ceasul aceasta ne rugăm ţie cu căldură şi dezleagă uscăciunea aceasta a pământului pentru mărturisirea şi strigirea poporului tău. Trimite peste noi ploi bune ca să ne săturăm de apă şi pământul nostru să îşi dea roadele la vremea cuvenită, spre hrana noastră a animalelor necuvântătoare. (...) Nu trece cu vederea rugăciunile noastre. Pleacă, Doamnea, urechea ta înspre noi, vezi umilinţa noastră şi blagosloveşte-ne”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

Ceremonia a fost transmisă în direct pe pagina de socializare a Arhiepiscopiei Tomisului.

În vara anului trecut, ÎPS Teodosie a făcut mai multe rugăciuni de ploaie în localităţi din judeţul Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.