Peste 600 de adulţi şi peste 200 de copii au ajuns, în ultimele patru zile, la Urgenţă la Spitalul Judeţean Arad. Cele mai întâlnite afecţiuni la copii au fost cele respiratorii şi cele digestive, dar au fost şi trei minori intoxicaţi cu alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”815 cetăţeni au avut nevoie de îngrijiri medicale, în regim de urgenţă, în perioada minivacanţei de Crăciun. 602 adulţi şi 213 copii s-au prezentat în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, de sâmbătă, 23 decembrie, ora 08.00, până astăzi, 27 decembrie, ora 08.00”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad, într-un comunicat de presă, miercuri.
 
Cele mai întâlnite afecţiuni medicale în rândul copiilor au fost cele respiratorii – în cazul a 132 de copii, urmate de afecţiunile digestive – 30 de cazuri. Cei mai mulţi adulţi au fost diagnosticaţi cu afecţiuni respiratorii – 130, cardiace – 66, digestive – 45, neurologice – 19. 
 
De asemenea, 16 persoane au suferit intoxicaţii cu alcool, 3 dintre acestea fiind minori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.