Aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi aflaţi în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Rovinari, s-au evacuat de urgenţă, vineri, după ce un incendiu a izbucnit la un tablou electric. Doi bolnavi care aveau nevoie de îngrijiri de urgenţă, dar care nu au fost afectaţi de incendiu au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu Jiu. Alimentarea cu energie electrică a Spitalului din Rovinari se face doar parţial, în urma incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Incendiul a fost anunţat vineri, în jurul orei 12:00, după ce un tablou electric a luat foc în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Rovinari.

Angajaţi unităţii sanitare au fost primii care au intervenit cu stingătoarele din spital, evitând astfel pericolul de propagare. Incendiul a fost lichidat de către pompieri.

”Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi s-au autoevacuat. Două persoane (pacienţi) care se aflau în Compartimentul de Primiri Urgente au fost transportate la UPU Târgu-Jiu pentru investigaţiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectaţi medical de incendiu”, înformează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

La ora transmiterii acestei ştiri, alimentarea cu energie electrică a fost reluată parţial şi se lucrează pentru remedierea defecţiunilor şi alimentarea normală cu energie electrică a spitalului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.