Aproximativ 200 de poliţişti vor asigura ordinea la meciul de fotbal dintre FCSB şi Viktoria Plzen, care va avea loc marţi seară pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti vor fi mobilizaţi pentru menţinerea ordinii publice atât în zona stadionului, cât şi în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, intensificând astfel şi măsurile de prevenire a violenţelor şi a furturilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe arterele principale de circulaţie, în punctele cu cel mai mare risc de accidente, la orele în care traficul este intens, pentru fluidizarea acestuia, prevenirea accidentelor şi depistarea şoferilor care depăşesc limita de viteză sau conduc sub influenţa alcoolului, spune Poliţia Capitalei.

Partida FCSB - Viktoria Plzen, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa la 25 iulie, de la ora 20.30, pe Arena Naţională şi va fi transmis de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.