Aproape 60 de absolvenţi ai Academiei Tehnice Militare vor fi încadraţi în instituţiile din subordinea ministerului Afacerilor Interne (MAI), devenind ofiţeri ai Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului General de Aviaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ministerului Afacerilor Interne, 57 de studenţi care au finalizat cursurile Academiei Tehnice Militare s-au specializat în domenii precum IT, transmisiuni, echipamente electrice, armament, construcţii şi aviaţie şi vor fi încadraţi ca ofiţeri în instituţiile din subordinea ministerului.

„În contextul implementării unor măsuri pe termen scurt care să reducă din deficitul de personal cu care se confruntă, Ministerul Afacerilor Interne va continua să solicite un număr mare de locuri alocate de Academia Tehnică Militară şi de alte instituţii de formare profesională din domeniul siguranţei naţionale, în paralel cu suplimentarea la maxim a numărului de elevi şi studenţi care vor fi pregătiţi în instituţiile de învăţământ din MAI”, arată reprezentanţii ministerului.

Aceştia precizează că anul acesta este cea mai numeroasă promoţie pregătită de Academia Tehnică Militară pentru ministerul Afacerilor Interne.

Promoţia 2017 a Academiei Tehnice Militare a fost numită, prin ordin al ministrului Apărării Naţionale, „Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz – 100” în contextul comemorării a 100 de ani de la luptele ostaşilor români în Primul Război Mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.