În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 297 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată. Astfel, în intervalul 24-30 decembrie au fost depistate 234 de persoane dispărute, dintre care 144 erau minori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum şi cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute. În perioada 24 – 30 decembrie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 234 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 144 de minori”, arată comunicatul de presă al IGPR.

De asemenea, au fost depistate 63 de persoane urmărite în temeiul legii.

Conform sursei citate, dintre acestea, 56 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, cinci aveau mandate de arestare preventivă, o persoană avea emisă pe numele ei un mandat european de arestare şi o persoană avea emisă o sentinţă de internare într-o unitate medicală de specialitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.