Aproape 1.700 de cazuri au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) începând din seara de Ajun şi până marţi dimineaţă, a doua zi de Crăciun, a declarat, pentru News.ro, managerul SABIF, Alis Grasu. Dintre aceste cazuri, peste 1.000 au fost urgenţe de cod roşu şi god galben, iar alte 342 de apeluri au fost pentru afecţiuni digestive. Numărul de cazuri este uşor mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând cu seara de Ajun şi până în dimineaţa de marţi, a doua zi de Crăciun, au fost înregistrate 1.673 de apeluri la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Dintre acestea, 1.036 au fost urgenţe de cod roşu şi cod galben, iar dintre urgenţe, 100 de persoane au avut nevoie de ajutor în locuri publice.

Potrivit managerului SABIF, au existat şi 342 de cazuri de afecţiuni digestive, iar 11 persoane fără adăpost au fost transportate cu ambulanţa la centrele primăriilor.

Alis Grasu a precizat că numărul de intervenţii este într-o uşoară scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.