Debitul Dunării la intrarea în ţară este, miercuri, de 7.000 de metri cubi pe secundă, în scădere faţă de ziua anterioară, arată reprezentanţii Administraţiei Apele Române. Debitul maxim la intrarea în ţară a fost atins în perioada 30 septembrie - 1 octombrie.
”Debitul Dunării la intrarea în ţară (în secţiunea Baziaş) este astăzi de 7.000 mc/s, în scădere faţă de ieri, dar aproape dublu faţă de media multianuală a lunii octombrie (3.850 mc/s), conform buletinului hidrologic zilnic emis de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor. Debitul maxim al Dunării la intrarea în ţară a fost atins în perioada 30 septembrie - 1 octombrie”, arată Apele Române.
Conform prognozei hidrologilor, debitul Dunării va ajunge, în 9 octombrie, la valoarea de 6.600 mc/s.
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Durata de propagare a viiturii pe sectorul românesc este de cel puţin 7 zile.
”Continuăm monitorizarea atentă a sectorului îndiguit, din aval de Dunăre, la nivelul celor 7 Administraţii Bazinale de Apă - Apele Române Banat, Apele Române Jiu, Apele Române Argeş-Vedea, Apele Române Olt, Apele Romane Buzau-Ialomita, Apele Romane Dobrogea-Litoral şi Apele Române Prut-Bârlad. În ultimele două săptămâni, toate zonele vulnerabile au fost consolidate”, adaugă reprezentanţii Administraţiei Apele Române.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.