Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial solicită sprijinul ministrului Justiţiei şi al ministrului Sănătăţii în cazul unei grefiere de la Parchetul Tribunalului Satu Mare diagnosticată cu COVID-19 şi aflată în comă indusă la ATI. Şi soţul femeii face un apel similar, inclusiv pentru donare de plasmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Solicităm public intervenţia Ministrului Justiţiei şi a Ministrului Sănătăţii pentru a facilita transferul (sub forma de împrumut) a unui aparat ECMO (n.r. - necesar atunci organismul pacientului nu mai poate susţine singur oxigenarea sângelui) la Spitalul Judetean Satu Mare”, anunţă pe pagina de Facebook Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial.

Ramona Roventa, grefier informatician la Parchetul Tribunalului Satu Mare, este intubată de 10 zile, în comă indusă, la ATI, la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Şi soţul grefierei a făcut un apel pe Facebook ca soţia să beneficieze de un aparat ECMO sau să fie transferată la un spital care are un astfel de dispozitiv.

”Dragi prieteni, soţia mea Roventa Ramona este intubată în comă indusă de 10 zile la AŢI Satu Mare Spitalul Judeţean.Pentru supravieţuire este nevoie de un aparat ECMO adică de plămân artificial, aparat pe care Spitalul Judeţean Satu Mare nu-l deţine. M-ar ajută o distribuire poate cineva ne poate ajută să o transferăm la un spital din ţară care deţine un asemnea aparat sau poate cunoaşteţi pe cineva care ar împrumuta spitalului un astfel de aparat. De asemenea mai are nevoie de 400 gr. de plasmă grupa de sânge B 3 RH Negativ.Va mulţumesc pentru sprijin orice share e binevenit”, a scris bărbatul.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.