Apa Nova şi-a lansat o nouă identitate vizuală - spot şi logo - şi explică beneficiarilor procesul de furnizare a apei, serviciile pe care compania le oferă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sloganul "Apa ta, responsabilitatea noastră" şi noua siglă, care are în componenţa sa, pe lângă denumirea companiei, un simbol ce proiectează o picătură de apă într-o secţiune de conductă, sunt elementele principale ale campaniei de rebranding.

Din perspectiva sa de operator de servicii de utilitate publică, Apa Nova a considerat necesar la începutul anului 2018 realizarea unui studiu de percepţie. Concluziile cercetării de piaţă au arătat că, dincolo de o notorietate spontană ridicată (97%), impactul principal pe care compania îl are asupra comunităţii este faptul că aceasta contribuie la dezvoltarea oraşului (78%) într-o manieră progresivă.

Apa Nova a dezvoltat campanii de conştientizare, printre care "A doua ţeavă", anul trecut, în parteneriat cu administratorii de bloc. În viitor, compania va urmări să informeze populaţia cu privire la utilizarea corectă a canalizării, mai ales că unele dintre cele mai mari probleme care afectează turbinele din staţiile de epurare sunt resturile menajere. 

Compania furnizează apă rece în Bucureşti, Ilfov şi zone din Otopeni, apă care provine din râul Argeş. 

Reprezentanţii companiei precizează că foarte puţini oameni ştiu cu ce se ocupă Apa Nova, de aceea este nevoie de o conştientizare şi o campanie de imagine pe termen lung. 

"Aşa cum demonstrează în activitatea sa zilnică, Apa Nova traversează un proces de modernizare şi înnoire, cu eficienţă şi performanţe tot mai mari, atât din punct de vedere al calităţii serviciilor, dar şi din punct de vedere al proceselor tot mai moderne şi a culturii organizaţionale orientate către client", au declarat oficialii companiei, referindu-se la această etapă importantă din evoluţia companiei, din punct de vedere imagine.

Porter Novelli România, împreună cu agenţia de creaţie DDB România, au dezvoltat facelift-ul din însuşi obiectul de activitate al companiei, apa: "Inspiraţia pentru noua poziţionare este chiar apa în sine: permanent în mișcare și adaptare. E continuă. Curge. Vrem să vorbim despre Apa Nova ca despre acest organism care se adaptează precum apa, tehnologiei, situaţiei, trendurilor, nevoilor consumatorilor. Astfel, consumatorii vor conştientiza mai bine modernizările, procesele, munca necesară care stau în spatele unui pahar cu apă. Poziţionăm astfel compania ca fiind o companie ce aplică, trăieşte filosofia apei şi nu doar una care-ţi "furnizează" apă”, declară Ştefan Vasilache, director de creaţie DDB România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.