Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, joi seară, o informare cu privire la evoluţia norului de fum din zona Electroaparataj, Strada Ilioara, Sector 3, în intervalul orar 20:00 – 08:00. ”În cursul acestei nopţi, circulaţia aerului va fi relativ slabă, astfel că evoluţia norului de fum din zona Electroaparataj va fi de dispersie lentă şi de deplasare către nord-est”, au transmis meteorologii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din zona Electroaparataj, Str. Ilioara, Sector 3, se apreciază că în cursul acestei nopţi circulaţia aerului va fi relativ slabă şi se va realiza predominant dinspre sud-vest către nord-est, astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie lentă şi de deplasare către nord-est”, a transmis Administraţia Naţională de Meteorologie, cu privire la norul de fum produs în urma incendiului de la Fabrica Electromontaj din Capitală

Potrivit ANM, în intervalul menţionat, în zona de interes cerul va avea înnorări.

Un incendiu major, cu degajări mari de fum, s-a produs joi la Fabrica Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei.

Pomierii lucrează pentru localizarea şi stingerea flăcărilor.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.