Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, anunţă că luni s-a încheiat distribuirea tabletelor pentru elevi în 23 de judeţe şi în municipiul Bucureşti. "Până acum, s-a livrat, în total, un număr de 199.473 de tablete", afirmă Anisie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monica Anisie arată, într-o postare pe Facebook, că luni s-a încheiat procesul de livrare a tabletelor în judeţele Argeş, Mureş, Ilfov, Braşov, Prahova, Harghita, Sibiu, Teleorman, Dâmboviţa, Alba, Covasna, Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu, Neamţ, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu-Mare, Cluj, Sălaj, Botoşani, Bacău, precum şi în municipiul Bucureşti.

"Până acum, s-a livrat, în total, un număr de 199.473 de tablete, luând în considerare şi procentele din judeţele în care livrarea continuă, conform datelor prezentate în grafică", scrie Anisie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.