Un angajat al combinatului Liberty Galaţi a fost confirmat cu COVID-19, bărbatul având o formă uşoară de boală. La combinat au fost luate măsuri suplimentare de protejare a angajaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor gălăţene, este vorba despre un bărbat care ar fi contractat virusul de la soţia lui. Gălăţeanul este internat în spital şi are o formă uşoară a bolii.

Angajaţii care lucrau în acelaşi compartiment au fost izolaţi la domiciliu.

Imediat ce a fost depistat primul caz, în tot combinatul Liberty au fost luate măsuri de prevenire, de protecţie şi de asigurare a distanţării sociale, iar în cazurile unde există suspiciuni angajaţii şi contacţii au fost trimişi în izolare la domiciliu.

De asemenea, printre măsurile preventive luate de Liberty Galaţi pentru protejarea angajaţilor şi contractorilor săi se numără scanarea obligatorie şi fără contact a temperaturii corporale, dezinfecţii pe posturile de lucru, reorganizări de activităţi, interzicerea călătoriilor şi digitalizarea întâlnirilor.

Reprezentanţii combinatului gălăţean au subliniat că au fost luate măsuri suplimentare de protejare a angajaţilor şi că nu se pune problema riscului de infectare în masă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.