Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Braşov - Trezoreria Braşov, care a fost comunicat şi Direcţiei de Sănătate Publică, a informat joi ANAF, care preciează că funcţionarul în cauză nu desfăşura activitate cu publicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecţia tuturor spaţiilor din cadrul DGRFP Braşov, izolarea la domiciliu a angajaţilor care au avut contact cu persoana diagnosticată pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricãror mãsuri pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus (Covid-19)”, arată ANAF.

Conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală menţionează că urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei actuale şi întreprinde toate măsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât şi angajaţii, sã fie în siguranţă în unitãţile fiscale.

”Reamintim contribuabililor că obligaţiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanţă prin intermediul Spaţiului Privat Virtual (pentru depunerea declaraţiilor şi obţinerea de informaţii), iar plata poate fi efectuată prin internet banking sau ghiseul.ro”, spun reprezentanţii ANAF.

Informaţii generale în domeniul fiscal şi IT se pot obţine prin apelarea Call-center-ului, la numărul de telefon 031.403.91.60.

Contribuabilii care nu sunt  înrolaţi în Spaţiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact de pe site-ul agenţiei pentru a obţine informaţii generale în domeniul fiscal şi IT.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.