Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti condamnă traficul de persoane în toate formele sale şi anunţă că SUA se angajează să lucreze cu românii pentru a elimina traficul de fiinţe umane, arată un mesaj transmis cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Traficului de Persoane, 30 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca recunoaştere a Zilei Mondiale împotriva Traficului de Persoane, 30 iulie, Ambasada Statelor Unite ale Americii condamnă traficul de persoane în toate formele sale. SUA se angajează să lucreze cu românii pentru a elimina traficul de fiinţe umane”, arată mesajul.

Ambasada SUA înseamnă totodată toate guvernele să combată traficul de persoane.

”Îndemnăm ferm toate guvernele să combată traficul de persoane prin servicii de protecţie cuprinzătoare şi concentrate pe victime, prin măsuri de prevenţie a infracţiunilor care vizează direct tacticile traficanţilor şi informează mai bine comunităţile şi prin acuzarea şi condamnarea traficanţilor, pentru a-i face să răspundă penal pentru faptele lor. Printr-o abordare concentrată a eforturilor noastre colective de luptă împotriva traficului de persoane, putem schimba ceva şi o vom face”, mai precizează Ambasada SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.