Alina Gorghiu anunţă că Ministerul Justiţiei a semnat săptămâna aceasta un contract de finanţare prin PNRR pentru sprijinirea procesului de digitalizare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Valoarea totala a proiectului este de 12.863.186 lei din care 10.809.400 lei reprezintă valoarea eligibilă (fonduri europene nerambursabile din PNRR), precizează ministrul Justiţiei pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Digitalizarea sistemului judiciar este o prioritate pe care mi-am asumat-o în mandatul meu de ministru al justiţiei! Ministerul Justiţiei a semnat săptămâna aceasta un contract de finanţare prin PNRR pentru sprijinirea procesului de digitalizare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, scrie ministrul Justiţiei. 
 
Alina Gorghiu arată că ”valoarea totala a proiectului este de 12.863.186 lei din care 10.809.400 lei reprezinta valoarea eligibila (fonduri europene nerambursabile din PNRR)”.
 
”În concret, infrastructura hardware şi software pentru serviciile de comunicaţii de date se va actualiza. Iar acest proiect va contribui la atingerea jalonului 165 din PNRR: "Digitalizarea autorităţilor publice centrale din sectorul judiciar", afirmă Gorghiu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.