Spitalul Judeţean Târgu-Jiu anunţă, duminică seară, că alimentarea cu energie electrică a unităţii este afectată din cauza unor avarii la reţea. Pe durata zilei, Urgenţa, Secţia ATI şi Blocul Operator au fost alimentate cu generator şi niciun pacient nu a avut de suferit. În prezent, parte din unitate primeşte curent din reţea, cealaltă parte dintr-un generator al ISU Gorj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În dimineaţa zilei de astăzi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, din cauza unor avarii, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în intervalul 06:00-07:30 şi 09:30 - 10:15. La 11:00 s-a produs o nouă pană de curent, care a fost remediată. La ora 13:30, unitatea era alimentată cu electricitate, dar după nici 30 minute, a apărut o altă defecţiune”, au anunţat, duminică seară, oficialii Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Potrivit acestora, la faţa locului, imediat după producerea incidentelor, a fost solicitată prezenţa echipelor de la Distribuţie Oltenia, furnizorul de energie electrică.

”Pe perioada întreruperilor curentului electric, Unitatea de Primiri Urgenţe, Secţia ATI şi Blocul Operator au fost alimentate cu energie electrică graţie generatorului electric. Niciun pacient nu a avut de suferit în această perioadă”, a mai transmis sursa citată.

Oficialii spitalului anunţă că, în prezent, tot spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu este alimentat cu energie electrică, o parte de la reţea, iar o altă parte pe generatorul electric adus de ISU Gorj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.