Spitalul Judeţean Târgu-Jiu anunţă, duminică seară, că alimentarea cu energie electrică a unităţii este afectată din cauza unor avarii la reţea. Pe durata zilei, Urgenţa, Secţia ATI şi Blocul Operator au fost alimentate cu generator şi niciun pacient nu a avut de suferit. În prezent, parte din unitate primeşte curent din reţea, cealaltă parte dintr-un generator al ISU Gorj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În dimineaţa zilei de astăzi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, din cauza unor avarii, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în intervalul 06:00-07:30 şi 09:30 - 10:15. La 11:00 s-a produs o nouă pană de curent, care a fost remediată. La ora 13:30, unitatea era alimentată cu electricitate, dar după nici 30 minute, a apărut o altă defecţiune”, au anunţat, duminică seară, oficialii Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Potrivit acestora, la faţa locului, imediat după producerea incidentelor, a fost solicitată prezenţa echipelor de la Distribuţie Oltenia, furnizorul de energie electrică.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Pe perioada întreruperilor curentului electric, Unitatea de Primiri Urgenţe, Secţia ATI şi Blocul Operator au fost alimentate cu energie electrică graţie generatorului electric. Niciun pacient nu a avut de suferit în această perioadă”, a mai transmis sursa citată.

Oficialii spitalului anunţă că, în prezent, tot spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu este alimentat cu energie electrică, o parte de la reţea, iar o altă parte pe generatorul electric adus de ISU Gorj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.