Alexandru Rafila a declarat, sâmbătă, că asigurarea finanţării şi dotării cu echipamente performante pentru ATI reprezintă una dintre priorităţile Ministerului Sănătăţii, în contextul participării la Congresul profesioniştilor din ATI de la Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Anaesthesia Rocks! Asigurarea finanţării şi dotării cu echipamente performante pentru ATI reprezintă una dintre priorităţile Ministerului Sănătăţii! Pandemia ne-a învăţat că asigurarea resurselor umane şi materiale în caz de urgenţă de sănătate publică este răspunsul corect pentru a evita un mare număr de victime!”, a scris Alexandru Rafila, sâmbătă pe Facebook.
 
El a adăugat că „Congresul profesioniştilor din ATI de la Timişoara reprezintă un moment de dezvoltare profesională şi de construire a încrederii dintre medici şi autorităţile din sănătate!”
 
„Mulţumesc, dragi colegi, pentru ceea ce faceţi!”, a completat ministrul Sănătăţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.