Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a anunţat, miercuri, că Spitalul Municipal „Dr. Al. Simionescu” din Hunedoara a fost dotat cu un RMN performant, iar investiţia a fost de 5,3 milioane lei, bani fiind asiguraţi din bugetul ministerului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ministerul Sănătăţii a dotat Spitalul Municipal «Dr. Al. Simionescu» Hunedoara cu un RMN performant! Investiţia s-a ridicat la 5.3 milioane de lei şi a fost susţinută din bugetul Ministerului Sănătăţii. Hunedorenii vor avea acces de acum la diagnostic imagistic performant, la ei acasă!”, a scris Alexandru Rafila, miercuri pe Facebook.
 
Ministrul Sănătăţii a adăugat că „grija pentru pacienţi este prioritatea noastră şi susţinem autorităţile locale care au vocaţia construcţiei unui sistem de sănătate cât mai aproape de oameni”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.