Procesul electoral în comuna Bara din judeţul Timiş a fost suspendat, după ce s-au terminat buletinele de vot pentru Consiliul Judeţean şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La secţia organizată la sediul Primăriei Bara, până la orele 14.00, au votat 109 oameni, însemnând peste 80% dintre alegători.

În jurul orei 14.00, s-au terminat buletinele de vot pentru Consiliul Judeţean şi preşedintele Consiliului Judeţean, iar preşedintele comisiei a cerut ajutorul Biroului Electoral Judeţean când a văzut că nu mai sunt buletine de vot.

S-a luat imediat decizia suspendării votării, până când vor fi aduse noi buletine de la cea mai apropiată secţie.

Comuna Bara este una dintre cele două localităţi în care s-au suplimentat buletinele de vot încă de acum câteva zile, după ce a crescut foarte mult numărul alegătorilor cu viză de flotant.

În 12 semptembrie, erau 328 de noi reşedinţe făcute în localitatea Bara şi 261 de alegători înscrişi pe listele permanente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.