Punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi Nădlac II sunt aglomerate sâmbătă dimineaţă la intrarea în ţară, la Nădlac II formându-se coloane de maşini care aşteaptă o oră şi pentru ieşirea spre Ungaria. Poliţia de frontieră le recomandă şoferilor de autoturisme să folosească şi alte puncte de trecere de pe graniţa de vest

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform aplicaţiei online a poliţiei de frontieră, sâmbătă dimineaţă autoturismele aşteaptă o oră pentru formalităţile vamale, atât la intrarea, cât şi la ieşirea din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Pe sensul de intrare sunt deschise şase artere rutiere pentru autoturisme, iar pe cel de ieşire sunt deschise patru. ,,Recomandare: pentru evitarea aglomerărilor puteţi folosi şi alte puncte de trecere a frontierei” menţionează sursa citată.

Şi punctul de trecere a frontierei Nădlac l e aglomerat la intrarea în ţară, timpul mediu de aşteptare fiind de o oră, în timp ce la ieşire autoturismele aşteaptă 40 de minute.

Pe graniţa cu Bulgaria, la Giurgiu, autoturismele aşteaptă 50 de minute la ieşirea din ţară, la Vama Veche 40 de minute, în timp ce la Negru Vodă, Ostrov şi Calafat timpul mediu de aşteptare este de o jumătate de oră pentru ieşirea din ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.