Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat marţi că a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla), ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 7 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această etapă, au fost acceptate 174 dosare pentru 276 autovehicule.

"Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestui program sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunea aferentă Programului Rabla.Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programului Rabla, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituţiei", precizează AFM într-un comunicat.

De asemenea, a fost aprobat un dosar de finanţare depus de municipiul Râmnicu Vâlcea în cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.