Adolescentul Matei Ene, rănit în incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani şi care şi-a pierdut tatăl şi doi fraţi, unul dintre ei fiindu-i geamăn, le transmite, miercuri, un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare: ”Mi-aş fi dat viaţa pentru voi”. ”Tata, ai fost eroul meu”, scrie băiatul, care lasă de înţeles că a încercat să ia după el unul dintre fraţi, însă acesta nu l-a urmat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Matei Ene este tânărul care a fost rănit în incendiul de la Ferma Dacilor, suferind arsuri pe aproximativ 8% din suprafaţa corpului.

El şi mama sa au supravieţuit dezastrului, în timp ce tatăl şi doi fraţi, dintre care unul care îi era geamăn, au murit carbonizaţi.

Adolescentul a transmis un mesaj emoţionant, miercuri, pe reţelele de socializare.

”Tata, ai fost eroul meu, eşti exemplu meu în viaţă, nu îmi vine să cred ca ai plecat aşa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, eşti frăţiorul meu şi mereu vei fi, eşti puterea mea şi sufletul meu. Luca, eşti geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ţi-am zis sa vii după mine, nu înţeleg de ce te-ai oprit… M-aţi lăsat singur cu mama, o să am grija de ea, vă promit. Sunteţi familia mea şi va iubesc infinit, mi-as fi dat viaţa pentru voi. Drum lin către ceruri îngerii mei!”, scrie tânărul pe Facebook.

Tatăl băiatului a murit încercând să îşi salveze doi dintre fii din incendiu.

Tatăl băiatului era un cunoscut bodyguard din Bucureşti, iar unul intre fraţii săi, Luca Ene, era jucător legitimat la grupa Under 17 a Clubului Sportiv al Armatei. Mate Ene este şi el legitimat la CSA şi este internat în spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.