Meteorologii anunţă intensificări ale vântului, ploi moderate cantitativ şi precipitaţii mixte la munte. Informarea este valabilă pentru întreaga ţară, până joi, la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cea mai mare parte a ţării temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de peste 45...55 km/h. La munte rafalele vor depăşi 60...70 km/h şi se vor semnala precipitaţii mixte”, a transmis Adminsitraţia Naţională de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, local şi temporar va ploua moderat cantitativ şi vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică (averse ce pot avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi izolat căderi de grindină).

”În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp şi punctiform 30 l/mp”, a mai transmis ANM.

Informarea este valabilă de marţi, de la ora 15.00, până joi, la ora 20.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.