Două persoane au fost transportate la spital iar alte trei au fost monitorizate la faţa locului în urma unui accident care a avut loc sâmbătă pe Autostrada A2 la staţia de taxare, accident în care au fost implicate două autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU Ialomiţa, din evenimentul rutier, în urma impactului dintre două autoturisme, au rezultat cinci victime conştiente din care una încarcerată. La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă, două echipaje din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin două echipaje ale SAJ Ialomiţa- substaţia Feteşti. Echipajul de descarcerare a extras victima,  ulterior toate cele cinci victime au fost monitorizate la locul intervenţiei de echipajele medicale.

Echipajele SAJ au preluat şi transportat două victime la Spitalul Municipal Feteşti, celelalte trei victime au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului, precum şi  sablarea carosabilului.

Sursa foto: ISU Ialomiţa
Sursa foto: ISU Ialomiţa

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.