Ministerul Apărării anunţă că, în cursul zilei de joi, vor avea loc ceremonii militare şi religioase în toate unităţile militare, pentru comemorarea celor şapte militari care au murit în accidentul aviatic din judeţul Constanţa, în timpul unei misiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Joi, 3 martie, în toate unităţile militare din ţară şi în cele dislocate în afara teritoriului naţional vor fi organizate ceremonii militare şi religioase de comemorare pentru militarii căzuţi la datorie”, a anunţat, Ministerul Apărării.  

Cei şapte care au murit în timpul unei misiuni de căutare-salvare a pilotului unui MIG ce a dispărut de pe radar sunt:  

  • Locotenent-comandor Bogdan Florin, pilot, în vârstă de 41 de ani, angajat din anul 2003, avea la activ peste 1500 de ore de zbor, era căsătorit şi avea trei copii. 
  • Locotenent Pătraşcu Sorin, copilot, în vârstă de 27 de ani, angajat din anul 2016, avea 500 de ore de zbor, necăsătorit. 
  • Maistrul militar Banu Gelu, angajat din anul 1993, în vârstă de 52 de ani, avea la activ peste 1700 de ore de zbor, era căsătorit şi avea doi copii. 
  • Caporal cls. a III-a Lateş Cătălin, operator căutare-salvare, 29 de ani, angajat din 2012, căsătorit, doi copii. 
  • Sergent Marinescu Ionuţ, personal de însoţire medico-sanitar, 43 de ani, angajat din 2002, căsătorit, un copil. 
  • Maistru militar cls. I Carp Vlad, 39 de ani, scafandru marin, salvator pe mare, căsătorit, un copil. 
  • Maistru militar cls. a II-a Bosoi Sergiu, 37 de ani, scafandru marin, salvator pe mare, angajat din 2005, tatăl a doi copii. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.