A patra victimă prinsă sub dărâmături după ce o parte din clădirea internatului Liceului ”Tamasi Aron” din Odoheiu Secuiesc, judeţul Harghita, s-a prăbuşit a fost declarată decedată, întrucât nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cea de-a patra victimă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a transmis, luni seară, ISU Harghita.

Un perete al internatului Liceului ”Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, s-a prăbuşit, luni. Trei eleve, cu vârste între 15 şi 17 ani, au fost scoase de sub dărâmături, pentru una dintre acestea fiind făcute manevre de resuscitare. Victima a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportată la spital.

Acţiunile de căutare au continuat, iar la un moment dat autorităţile anunţau că pot comunica verbal cu a patra victimă. Aceasta a fost scoasă inconştientă şi predată echipajelor medicale.

Clădirea aparţine Arhiepiscopiei Romano-Catolice, iar Primăria Odorheiu Secuiesc plăteşte anual peste 300.000 de lei chirie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.