Demolarea clubului Bamboo din Capitală a început, luni, la mai bine de o lună de când acesta a ars aproape complet, costurile lucrărilor fiind suportate de patronii localului, a declarat, pentru News.ro, Dumitru Bădrăgan, avocatul patronilor clubului Bamboo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Demolarea clubului a început luni şi se va desfăşura pe parcursul mai multor zile, potrivit avocatului patronilor localului. El a precizat că patronii vor suporta costurile, pentru că nicio autoritate a statului nu şi-a asumat plata demolării, iar interesul lor este de a se începe cât mai repede adunarea probelor şi de a se finaliza ancheta.

În urma unei expertize tehnice care a stabilit că există un risc major ca structura clubului Bamboo să se prăbuşească, Inspectoratul de Stat în Construcţii a decis ca structura de rezistenţă să fie dezafectată în totalitate pentru a permite anchetatorilor să efectueze cercetarea la faţa locului.

Procurorii au deschis în 21 ianuarie dosar penal în cazul incendiului din clubul Bamboo, fiind începută urmărirea penală in rem pentru distrugere din culpă, având ca urmare vătămarea mai multor persoane.

În urma incendiului din Clubul Bamboo, din 21 ianuarie, 44 de persoane au ajuns la şase spitale din Capitală, pentru îngrijiri medicale.

Anchetatorii au declarat că, din datele de până acum, nu există indicii ca incendiul să fi fost declanşat de o mână criminală, aşa cum au susţinut proprietarii clubului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.