A douăsprezecea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare are loc duminică, iar următoarea extragere se va desfăşura în 24 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Duminică, 19 decembrie, va avea loc cea de-a douăsprezecea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare. La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 3.258.167 – 3.318.950, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 17 decembrie, la orele 12:00. La cea de-a douăsprezecea extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei. Extragerea va fi difuzată pe TVR 1, duminica, 19 decembrie 2021, la orele 20:50”,anunţă Loteria Română.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
 
Următoarea extragere, respectiv cea de-a treisprezecea extragere săptămânală, va avea loc, conform Regulamentului, vineri, 24 decembrie.
 
Conform Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.