Ziua Naţională a fost marcată vineri, la Alba Iulia, de focuri de artificii tricolore de zi, lansate din Cetatea Alba Carolina, după slujba de Te Deum de la Catedrala Încoronării. conform Alba24.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora 13.00 au avut loc citirea Rezoluţiei Adunării Naţionale de la Alba Iulia şi Rugăciune de mulţumire / Monumentul Unirii, eveniment organizat de Primăria Municipiului Alba Iulia în parteneriat cu Biserica Română unită cu Roma, Greco-Catolică

De la ora 15.00 este programată dfilare militară dedicată Zilei Naţionale a României, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din oraş.  la care vor lua parte peste 1000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, specialişti de la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia şi Filiala Alba-Iulia a organizaţiei Crucea Roşie Română, cu aproximativ 70 de mijloace tehnice terestre şi aeronave militare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.