Promotorul SuperLigii europene, A22 Sports Management, a adresat miercuri o scrisoare UEFA, în care îi solicită forului să înceteze imediat comportamentul anticoncurenţial faţă de planurile sale privind o nouă competiţie europeană, relatează sofoot.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Societatea susţine că este victima unei campanii ţintite de către acest for: "Este vorba, printre altele, de denigrarea constantă şi inacceptabilă a reputaţiei A22 în mass-media şi în alte părţi, precum şi de presiuni şi ameninţări din culise asupra cluburilor europene pentru a le împiedica să ia în considerare potenţiale proiecte care implică A22 şi pentru a le împinge să îşi anunţe sprijinul public pentru competiţiile UEFA."

A22 îndeamnă forul condus de Aleksander Čeferin să ţină cont de verdictul dat de Curtea de Justiţie a Uniunii Europene la 21 decembrie 2023, care hotărâse că FIFA şi UEFA nu pot sancţiona cluburile care participă în SuperLiga europeană.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În caz contrar, societatea ameninţă cu acţiuni în justiţie. "Ne rezervăm pe deplin dreptul de a lua toate măsurile adecvate în toate jurisdicţiile relevante împotriva UEFA şi, dacă este cazul, împotriva conducătorilor UEFA relevanţi."

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.