Starul echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a fost foarte supărat din cauza unei decizii a arbitrilor la meciul cu Minnesotta Timberwolves, pierdut, scor 106-108, în NBA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu două secunde înainte de finalul jocului, LeBron James a crezut că poate aduce egalarea. Doar că arbitrii au decis altfel menţinând un coş la 2 puncte. „A fost clar un coş de 3 puncte, chiar şi Stevie Wonder putea vedea”, a afirmat LeBron James, dându-l ca exemplu pe celebrul cântăreţ, care este orb din copilărie.

LeBron James a asigurat că piciorul său era în spatele liniei de 3 puncte când a aruncat. „Puteţi vedea spaţiul dintre partea din faţă a piciorului meu şi linia de 3 puncte”, a continuat jucătorul din Los Angeles după meci. „Ce rost are să ai reluări? Ce rost are să ai reluări dacă e doar ca să greşeşti din nou? Dar cine este în acest centru de reluare? Roboţii care lucreză la Tesla? Ce se întâmplă?".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Cineva de la centrul de reluare care se pregăteea să mănânce un sandviş cu şuncă a luat decizia”, a glumit LeBron James, evident foarte supărat de situaţie.,

„LBJ” a marcat 26 de puncte în timpul jocului, dar insuficiente pentru a aduce victoria.

Conform regulilor NBA, odată ce se acordă coşul iniţial de două puncte, reluarea trebuie să arate clar eroarea pentru ca să existe o corecţie. Ceea ce nu a fost cazul. Pe contul său de Instagram, LeBron Jame, care şi-a sărbătorit 39 de ani sâmbătă, a arătat clar o imagine în care piciorul său apare în spatele acestei linii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.