O pacientă în vârstă de 50 de ani de la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Bucureşti s-a autoincendiat, miercuri, fiind rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 13 decembrie 2023, în jurul orei 12.00, Secţia 15 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, o persoană s-ar fi autoincendiat, în timp ce se afla în incinta unei unităţi medicale din Sectorul 4. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, în vârstă de 50 de ani”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că echipajul de prim-ajutor, aflat la faţa locului, i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, fiind transportată la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri suplimentare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Cercetările sunt continuate de către Secţia 15 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat sursa citată.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că incidentul s-a produs la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Profesor Doctor Alexandru Obregia”, femeia fiind pacientă a unităţii medicale.

Deocamdată, nu a fost stabilit motovul pentru care femeia şi-a dat foc.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.