Cadavrul unui bărbat de 61 de ani a fost găsit în stare avansată de putrefacţie într-o pădure din Călimîneşti, judeţul Vâlcea, la zece zile de când a fost dat dispărut. Echipe ample de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti l-au căutat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 septembrie a.c., poliţiştii  au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, într-o pădure situată în extravilanul oraşului Călimăneşti, a fost găsită o persoană decedată. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi plecat de la domiciliu din data de 27 august, fără a reveni, fiind găsit decedat în pădure, în stare avansată de putrefacţie, făra a prezenta urme vizibile de violenţă”, a anunţat, duminică, IPJ Vâlcea.

Sursa citat ă a precizat că trupul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. În această perioadă, de când persoana în cauză a fost dată dispărută, o echipă mixtă formată din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti au desfăşurat activităţi specifice în vederea identificării acestuia”, a mai transmis Poliţia.

Salvamontiştii au precizat că trupul a fost găsit în masivul Căpăţânii, pereţii muntelui Basarab.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.