Sean Penn este acum foarte activ în mişcarea care zguduie Hollywood-ul, după ce a manifestat împotriva războaielor din Irak şi a susţinut Ucraina în războiul cu Rusia. În cea de-a 19-a zi de grevă a sindicatului actorilor, SAG-AFTRA, actorul şi regizorul a manifestat în faţa studiourilor Disney, după cum relatează site-ul de specialitate Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însoţit de Emile Hirsch, actorul care a interpretat rolul principal în filmul său „Into the Wild”, a protestat alături de Octavia Spencer, protagonista filmului „Ma”, Melanie Lynskey, Timothy Simons, Jack McBrayer, Damon Lindelof şi Jane Fonda în faţa studiourilor majore.

„Trebuie să fim fermi”

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Va trebui să punem lucrurile la punct cu producătorii”, a spus actorul, referindu-se la condiţiile de muncă de care suferă actorii şi scenariştii. „O afacere în care eşti exploatat nu este bună pentru nimeni. Este o chestiune de calitate a vieţii şi de decenţă fundamentală”, a continuat el.

O altă preocupare majoră care i-a determinat pe actori să intre în grevă a fost progresul fulminant al inteligenţei artificiale, care ar putea permite studiourilor să reproducă fizicul şi vocea anumitor actori fără ajutorul lor. „Este destul de ironic: ne aflăm în faţa sediului Disney şi unul dintre cele mai faimoase filme ale sale este despre o vrăjitoare rea care fură vocea prinţesei”, a spus el, referindu-se la Ursula, vrăjitoarea din „Mica Sirenă” . El a adăugat: „Putem şi trebuie să rămânem fermi împotriva tehnologiilor digitale, fie că este vorba de Disney, Netflix sau oricare altele”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.