Echipa Sepsi OSK a anunţat vineri transferul mijlocaşului Isnik Alimi, jucător care a trecut în cariera sa şi pe clubul italian Atalanta Bergamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea covăsneană a anunţat transferul pe propria pagină de Facebook: „Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord şi cu jucătorul Isnik Alimi, în vârstă de 29 de ani.

Mijlocaşul cu dublă cetăţenie, albaneză şi nord-macedoneană, a evoluat ultima dată pentru FK Qabala (Azerbaidjan), după ce, de-a lungul carierei sale, a mai jucat si la Atalanta BC (Italia), precum si la HNK Šibenik (Croaţia). Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, scrie în comunicatul publicat de club.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Isnik Alimi (29 de ani) este internaţional nord-macedonean U19 şi albanez U21. Experienţa lui în Italia a început în anul 2014, cu transferul la Chievo Verona, dar Alimi, care a fost transferat în anul 2015 de Atalanta Bergamo, nu a evoluat niciodată la nivelul Serie A şi Serie B, el jucând doar în Serie C. De la Chievo el a fost împrumutat pentru sezonul 2014-15 la Lumezzana, iar în 2015 a fost transferat de Atalanta, care l-a împrumutat imediat la Maceratese. În anii petrecuţi în Italia, Alimi a mai fost împrumutat succesiv de Atalanta la Forli, Vicenza, Rimini şi Imolese.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.