Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că lucrările de consolidare şi renovare la Podul Mare din Cişmigiu au fost finalizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am reabilitat Podul Mare din Cişmigiu, un simbol al parcului monument istoric. Lucrările de consolidare şi renovare a Podului Mare, construit în urmă cu peste o sută de ani (în perioada 1913- 1914), au fost finalizate, iar Trustul de Clădiri Metropolitane face în prezent ultimele finisaje, astfel încât să putem demara procedura de recepţie la finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
 
Edilul a adăufat că podul nu a fost niciodată reabilitat, fiind făcute doar mici reparaţii.
 
„Din cauza degradării, acesta reprezenta un real pericol pentru vizitatori. De aceea, erau extrem de importante reparaţiile capitale care să asigure stabilitatea şi siguranţa construcţiei”, a completat Dan.
 
Foto Nicuşor Dan Facebook
Foto Nicuşor Dan Facebook
Foto Nicuşor Dan Facebook
Foto Nicuşor Dan Facebook
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.