Pompierii din Bucureşti-Ilfov au intervenit, pe durata codului galben, pentru îndepărtarea mai multor copaci sau elemente de construcţie. În total au fost avariate 38 de autoturisme. Centrul Infotrafic anunţă că, sâmbătă dimineaţă, traficul este închis pe mai multe drumuri şi au fost impuse restricţii de tonaj din cauza zăpezii viscolite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Buzău: Intervenţii pentru deszăpezirea autoturismelor şi TIR-urilor blocate în zăpadă / Pompierii chemaţi toţi la unitate / S-a apelat la jandarmi şi militari - FOTO / VIDEO
CITEȘTE ȘI Trafic închis pe mai multe drumuri şi restricţii de tonaj din cauza zăpezii viscolite / Porturile rămân închise

”Ca urmare a fenomenelor meteo, în perioada 27.01.2023, ora 10:00 - 28.01.2023, ora 05:00, pe perioada codului galben, ISU B-IF a gestionat 59 de intervenţii ( 51 în Bucureşti şi 8 în Ilfov)”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Echipele au intervenit pentru îndepărtarea a 49 de copaci, 4 elememte de construcţie, 4 stâlpi, un panou publicitar căzut şi o inundaţie la o curte.

Au fost avariate 38 de autoturisme.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.