Un bărbat şi o femeie din judeţul Bistriţa-Năsăud sunt suspectaţi de comiterea infracţiunii de furt după ce au fost prinşi pe o stradă din apropierea gării din Bistriţa transportând, într-un cărucior de supermarket, bucăţi din traverse de calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două persoane au fost văzute de către un echipaj de jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată situată la intersecţia străzilor Cuza-Vodă şi Eroilor, din municipiul Bistriţa.

Jandarmii i-au oprit şi, în urma constatării, au întocmit pe numele lor acte de sesizare pentru infracţiunea de furt. Documentele încheiate de jandarmi, dar şi cele două persoane au fost predate Poliţiei Transporturi Feroviare Bistriţa-Năsăud pentru continuarea cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.