Traficul a fost oprit duminică pe DN7, între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea pentru toaletarea unor arbori la Robeşti (jud. Vâlcea). De asemenea, din cauza surpării unui taluz, traficul a fost restricţionat între localităţile Lăzăret şi Boiţa (jud. Sibiu). Traficul rutier la kilometrul 299 al drumului naţional 7, în zona localităţii Robeşti din Râmnicu Vâlcea, a fost reluat, duminică în jurul orei 11:40.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Timp de peste trei ore pompierii au acţionat pentru tăierea şi îndepărtarea copacilor care a căzuţi pe carosabil. La faţa locului au acţionat un echipaj de la  Staţia Brezoi şi autoplatforma de lucru la înălţime, care a intervenit pentru îndepărtarea arborilor care riscau să cadă pe şosea.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Lăzăret şi Boiţa(jud. Sibiu), tronsonul kilometric km. 246+700 şi 246+900, traficul a fost restricţionat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Circulaţia va fi dirijată de un semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condiţiile meteo vor permite acest lucru.

Amterior, Centrul INFOTRAFIC a  informat că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, loc. Robeşti, jud. Vâlcea, traficul a fost oprit pentru a permite toaletarea unor copaci de mari dimensiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.