Bărbatul care a folosit un pistol cu bile în timpul conflictului izbucnit la o cafenea din Galaţi a fost reţinut şi va fi prezentat, marţi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În baza probatoriului administrat, bărbatul de 33 de ani, a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat la Tribunalul Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de omor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a anunţat, marţi, Poliţia Judeţeană Galaţi.
 
Cercetările sunt continuate de către procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, pentru a se stabili întreaga participaţie a tuturor celor implicaţi şi luarea măsurilor legale care se impun.

Un scandal între mai multe persoane a avut loc, luni, la o cafenea din Galaţi, o persoană fiind rănită. Un bărbat de 33 de ani a folosit un pistol cu bile, după care a plecat cu maşina din zonă, fiind prins ulterior de poliţişti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.