Un scandal între mai multe persoane a avut loc, luni, la o cafenea din Galaţi, o persoană fiind rănită. Un bărbat a folosit un pistol cu bile, fiind prins ulterior de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 12 decembrie 2022, la ora 09:55, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, la o cafenea situată pe Bulevardul George Coşbuc din municipiul, a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia, una dintre acestea ar fi fost rănită”, a transmis, luni, IPJ Galaţi.  

Sursa citată a precizat că, întrucât agresorul a părăsit zona cu un autoturism, şi existau informaţii că ar fi folosit o armă la comiterea agresiunii, au fost alertate toate echipajele de poliţie şi s-a solicitat sprijinul I.J.J. Galaţi, Poliţia Locală Galaţi şi S.R.P.T. 

 ”În scurt timp au fost identificate toate persoanele implicate în acest conflict, şi a fost depistat atât agresorul, un bărbat de 33 ani, din municipiul Galaţi, cât şi persoană rănită care a fost transportată la spital. Armă folosită a fost un pistol cu bile de cauciuc, deţinută legal de bărbatul de 33 ani”, au mai transmis poliţiştii.  

Potrivit acestora, se va întocmi un dosar penal pentru infracţiunile de uz de armă fără drept şi lovire sau alte violenţe. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.