Sprijinul din partea opiniei publice în Rusia pentru campania militară în Ucraina „scade semnificativ”, a estimat Ministerul britanic al Apărării, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor, 55% dintre ruşi sunt în favoarea tratativelor de pace cu Ucraina şi doar 25% afirmă că sprijină continuarea conflictului, potrivit media ruse citate de Ministerul Apărării. 

În ciuda eforturilor autorităţşilor ruse de a controla informaţia, conflictul a început să afecteze mulţi ruşi din septembrie prin "mobilizarea parţială". 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Având în vedere că este improbabil ca Rusia să obţină succese majore pe câmpul de luptă în următoarele câteva luni, menţinerea unei aprobări chiar tacite a războiului, în rândul populaţiei, va fi probabil tot mai dificilă pentru Kremlin", arată ministerul Apărării. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.