Portarul Thibaut Courtois a suferit o criză de sciatică şi nu va juca în meciul de duminică pe care Real Madrid îl va disputa în compania rivalei FC Barcelona, a anunţat antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti. În schimb, fundaşul Rudiger face parte dintre jucătorii convocaţi pentru El Clasico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Courtois nu s-a restabilit după criza de sciatică suferită şi nu a participat la antrenamentul de sâmbătă, iar Carlo Ancelotti crede că portarul belgian nu se va restabili în timp util pentru a evolua în El Clasico. ”El este destul de bine, dar s-a antrenat foarte puţin astfel că nu a fost inclus în lot pentru meciul de duminică”, a declarat tehnicianul Realului.

Courtois va fi înlocuit de ucraineanul Lunin şi se află la al cincilea meci consecutiv în care lipseşte din echipa Realului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Antonio Rudiger, fundaşul cusut pe viu la meciul cu Şahtior Doneţk, a participat la antrenamente purtând o mască de protecţie pe faţă şi a fost convocat pentru meciul cu FC Barcelona. ”Este bine! Va purta o mască pentru a preveni redeschiderea rănii, dar el spune că nu va fi incomodat. Este un luptător!” a declarat Ancelotti, care nu a răspuns însă afirmativ la întrebarea dacă Rudiger va evolua titular împotriva catalanilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.